Skijaški savez promenio odluku: Sezona se nastavlja na Kopu

Ostali sportovi 11. apr 202112:30 > 12:30
Christophe Pallot/Agence Zoom/Getty Images

Skijaški savez Srbije najavio je održavanje državnog šampionata za mlađe kategorije i otvorenog prvenstva Srbije za starije skijaše na Kopaoniku. Time je potvrđeno da je Izvrni odbor promenio odluku o obustavi svih takmičenja zbog fizičkog sukoba predsednika Gorana Jevremovića i roditelja jednog takmičara na Mokroj Gori.

U organizaciji Skijaškog saveza Srbije i klubova Niš i Čigota, na Kopaoniku će biti održan državni šampionat za decu do 14 i 16 godina, kao i otvoreno FIS prvenstvo Srbije za starije kategorije. Takmičenje će se održati od 13. do 18. aprila. na stazi ‘Crna Duboka’.

povezane vesti

Najavljeno je učešće najboljih srpskih skijaša, kandidata za zimske Olimpijske igre 2022. godine, Nevene Ignjanović i Strahinje Stanišića. Navodi se da zbog povreda neće biti Marka Vukićevića i Zoje Grbović.

Skijaški savez Srbije očekuje učešće velikog broja takmičara iz Austrije, Češke, Rumunije, Turske, Argentine, Kipra, Hrvatske, Slovenije…

Podsećamo, početkom aprila Izvršni odbor Skijaškog saveza Srbije doneo je odluku da obustavi sve programske aktivnosti vezane za organizaciju domaćih i međunarodnih takmičenja, zbog fizičkog sukoba predsednika Gorana Jevremovića i roditelja jednog takmičara tokom državnog prvenstva na Mokroj Gori. Klubovi i pojedini granski savezi su se odmah pobunili, pa je odluka promenjena.

Komentari

Vaš komentar