Najbolji plivači sveta ponovo na SK

Plivanje 9. nov 202113:42 0 komentara
Privatna arhiva Velimir Stjepanović

Međunarodna plivačka liga (ISL) prestižno takmičenje, koje okuplja najbolje plivače sveta, nastavlja se od četvrtka 11. novembra u 25- metarskom bazenu u holandskom Ajndhovenu. Direktan prenos svih šest polufinalnih mečeva biće na kanalima Sport kluba.

U drugu fazu prestižnog takmičenja prošlo je osam klubova: Kali Kondorsi, Enerdži Standard, London Roar, Los Anđeles Karenti, Akva Senturionsi, DC Trajdenti, Ajroni i Toronto. Ponovo ćemo na kanalima Sport kluba gledati Kaleba Dresela, Saru Sjostrom, Emu Mekion, Kajla Čalmersa i ostale najbolje plivače planete.

povezane vesti

Prvi meč na programu je u četvrtak i petak od 19 časova, a za što bolji plasman boriće se Kali Kondori, prošlogodišnji šampioni, Enerdži Standard, Ajroni i DC Trajdente.

Za ekipu DC Trajdenta plivaće kao i uvek Velimir Stjepanović, reprezentativac Srbije i višestruki šampion Evrope.

„Za nas je veliki uspeh što smo napravili korak napred i ušli među osam ekipa. Borićemo se koliko možemo i pokušati da uđemo među četiri ekipe za veliko finale, mada to nije baš realno. Što se mene lično tiče, pokušaću da se što više približim ličnim rekordima“, istakao je srpski as.

Polufinale će trajati do 28. novembra. Četiri najbolje ekipe proći će u finale i boriće se za pehar takođe u Ajndhovenu 3. i 4. decembra.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!