UKV se vraća: Prodaja Mančester Junajteda

Fudbal 25. mar 202312:36 9 komentara
Print screen

Možda nije utorak, ali Utorak kod Vlade vraća se specijalnom epizodom koja otvara drugu sezonu. Tema nije ni mogla da bude drugačija - prodaja Mančester Junajteda.

Povezane vesti

Kako i priliči najvećem engleskom klubu, interesovanje za njegovu kupovinu je ogromno, ali se cela situacija tokom ove nedelje otela kontroli.

Osam strana već je iznelo vrste ponude, neke većinske, drudge manjinske, neke samo za finansiranje (starih ili novih vlasnika). Suma je već odavno prešla svetski rekord (ponude u prvoj fazi išle su i do 4.5 milijarde funti, oko 20 posto više od aktuelnog rekorda, kada je porodica Volton kupovala Denver Nagetse), a ove nedelje je dostigla 5 milijardi funti.

Međutim, ni do petka u ponoć još uvek nije stigla ona glavna ponuda iz Katara, za koju se očekuje da bi ubedila omraženu porodicu Glejzer da se konačno spakuje i napusti Old Traford.

Katarski šeik, mančesterski milijarder iz Monaka, Finac iz Singapura, tajnoviti Saudijci, američki investicioni fondovi, sa ili bez Glejzera. Ko će u junu biti vlasnik Mančester Junajteda? Saznajte uz Utorak kod Vlade.

Komentari (9)

Vidi sve komentare