Evo zašto VAR ne može da poništi gol

PR 23. jun 202415:32 3 komentara
Promo

Deseti dan Evropskog prvenstva u fudbalu donosi nam početak trećeg kola grupne faze takmičenja i nova uzbuđenja i neizvesnosti.

Za sada su samo reprezentacije Nemačke, Španije i Portugala osigurale svoje mesto u osmini finala, i svi koji nameravaju da im se pridruže svesni su toga da je ulog prevelik i da su pobede najsigurniji put za dalju fazu takmičenja.

VAR NE VAŽI

VAR nema uticaja na nas – svi golovi se važe

VAR ne može da poništi golove na EP u Nemačkoj!

Opasnost koja na tom putu stalno vreba je svakao VAR. Na tri jučerašnje utakmice poništena su dva gola, čime se ukupan broj poništenih golova na ovom prvenstvu popeo na osam.

Ali, u MaxBetu, za nas i naše igrače to nije bitno – za nas VAR ne važi! Povodom ovog prestižnog fudbalskog događaja, kreirali smo specijalnu ponudu: svaki postignuti gol, bez obzira na odluku VAR-a, ostaje važeći u MaxBetu. Šta to u praksi za tebe znači?

Ako si se kladio na 3 ili više golova na nekoj fudbalskoj utakmici koja se igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i upravo je postignut taj treći gol od kojeg ti ceo tiket zavisi, a onda VAR umeša svoje tehnološke prste i pomuti ti računicu – ne brini. Kod nas nema poništenih golova! U MaxBetu tvoj tiket i dalje ostaje dobitan, jer računamo i golove koji su poništeni zbog VAR odluke i kvota za tu opkladu biće 1, dok ostale kvote ostaju nepromenjene.

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova!

Detalje i uslove promocije pogledajte na MAXBET.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare