VAR ne može da poništi golove na EP u Nemačkoj!

PR 16. jun 202411:00 4 komentara
Promo

Na čak dve od četiri odigrane utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj VAR je poništio golove, ali ne brinite, to se u MaxBetu ne važi. S prvim zviždukom na ovom fudbalskom prvenstvu – kod nas je starovala specijalna ponuda – za naše igrače nema poništenih golova – za nas VAR ne važi!

U MaxBetu se računaju i golovi koji su poništeni VAR odlukom. Svaki postignuti gol, bez obzira na to šta kaže VAR – ostaje važeći u MaxBetu. Šta to u praksi za tebe znači?

Ako si se na primer kladio na 3 ili više golova na nekoj fudbalskoj utakmici koja se igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i upravo je postignut taj treći gol od kojeg ti ceo tiket zavisi, a onda VAR umeša svoje tehnološke prste i pomuti ti računicu – ne brini. Kod nas nema poništenih golova! U MaxBetu tvoj tiket i dalje ostaje dobitan, jer računamo i golove koji su poništeni zbog VAR odluke i kvota za tu opkladu biće 1, dok ostale kvote ostaju nepromenjene.

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova!

Detalje i uslove promocije pogledajte na: https://promo.maxbet.rs/kladionica-promocije/poklon-tiket-1000-i-10-dana-besplatne-igre-local/?utm_campaign=EURO_VAR_PR_SPORTKLUB&utm_medium=pr_text_sportklub&utm_source=pr&utm_content=VAR

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare