Cvetkovićev spisak: Povratak Vujina i Bojinovića

Rukomet 25. apr 201713:14 > 13:35
RSS

Selektor muške rukometne seniorske reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je spisak od 28 igrača na koje računa u mečevima sa selekcijom Rumunije u okviru trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

  Za duele u Baja Mareu (4. maj – 20 časova) i Kragujevcu (7. maj – 18 časova) na spisku su se našli i iskusni reprezentativci – povratnici poput Marka Vujina, Dalibora Čuture i Mladena Bojinovića.

„Orlovi“ posle dva kola imaju dva boda osvojena u meču sa Poljacima. Rumuni se nalaze na vrhu tabele sa dve pobede nad Belorusima i Poljacima.

Na spisku su: Darko Arsić, Veljko Inđić, Žarko Šešum, Nemanja Obradović, Darko Đukić, Petar Nenadić, Bogdan Radivojević, Dobrivoje Marković, Petar Đorđić, Rastko Stojković, Nemanja Ilić, Momir Rnić, Vanja Ilić, Strahinja Milić, Nemanja Zelenović, Dalibor Čutura, Rajko Prodanović, Ilija Aubotović, Drasko Nenadić, Mijajlo Marsenić, Milan Jovanović, Darko Stevanović, Milos Orbović, Mladen Bojinović, Marko Vujin, Aleksandar Stanojević, Tibor Ivanišević, Vladimir Cupara.