Advokat rukometaša: Nije bilo silovanje nego egzibicionizam

Rukomet 16. apr 20248:03 0 komentara
Guliver

Francuskom rukometašu Benoa Kunkudu će u junu u Parizu biti suđeno za seksualni egzibicionizam, saznaje agencija Frans pres iz izvora bliskih pravosuđu.

Kunkud je prvobitno optužen za pokušaj silovanja jedne žene u noćnom klubu krajem januara.

Igraču je 31. januara određeno nekoliko sati policijskog pritvora, i to tri dana nakon što je sa francuska rukometna reprezentacija u Kelnu osvojila titulu šampiona Evrope.

Žena od 20 godina optužila je rukometaša da je 30. januara uveče pokušao da je siluje „tokom alkoholisane večeri u jednom pariskom noćnom klubu“, saopštilo je tada parisko tužilaštvo.

Benoa Kunkud (27), koji igra za poljski klub Kjelce, negirao je pokušaj silovanja, ali je priznao da je u jednom trenutku skinuo pantalone.

On će se pojaviti na sudu u junu, jer je tokom večeri „svukao i podigao pantalone“, rekao je njegov advokat i dodao da istraga nije mogla da dokaže pokušaj silovanja, već samo egzibicionizam.

„To je bila lažna optužbe. On je na žurci sa prijateljima svukao i podigao pantalone. Istraga je samo omogućila da se utvrdi seksualna egzibicija koju je rukometaš priznao“, dodao je advokat.

Francuski rukometni savez je saopštio da će pokrenuti disciplinski postupak. Kunkud se pridružio velikom poljskom klubu u leto 2022. a ranije je igrao u Pari Sen Žermenu.

Rukometna reprezentacija Francuske je 28. januara osvojila četvrtu titulu prvaka Evrope pobedivši Dansku u finalu (33-31).

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!