Bojana pred Srbiju: Jake provere pred borbe za Pariz (VIDEO)

Rukomet 26. feb 202418:32 0 komentara
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Rukometašice Crne Gore spremaju se za dvomeč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Prvi meč je na programu 29. februara u Zrenjaninu, a revanš tri dana kasnije u Podgorici.

Posle dve odigrane runde, Crna Gora ima četiri, dok je Srbija posle kiksa i remija sa selekcijom Turske prikupila tri boda.

RSCG

S obzirom da su Crna Gora i Srbija objektivno daleko jače selekcije od Turske i Bugarske, jasno je da će dvomeč koji sledi, dati odgovor na pitanje – kome će pripasti prvo mesto u grupi.

Podsećanja radi, dve selekcije će izboriti plasman na šampionat Evrope, a očekivanja uoči dvomeča koji sledi, iznela je Bojana Popović, selektor Crne Gore.

RSCG/Stefan Ivanović

„Očekujem zanimljive, uzbudljive i kvalitetne utakmice. Srbija ima odličnu selekciju. Svesne smo da nas očekuje veoma zahtevan posao u oba meča, posebno u Zrenjaninu, gde nas očekuje dupke puna dvorana. Utakmice sa Srbijom će biti poslednje provere pred kvalifikacije za Olimpijske igre“, naglasila je Bojana Popović.

Podsećanja radi, Crna Gora će se u aprilu boriti za olimpijsku vizu. Kvalifikacioni turnir se igra u Ulmu, a za dve vize, koliko ih ima na talonu, boriće se Nemačka, Slovenija, Crna Gora i Paragvaj.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!