Bregar pred Crnu Goru: Treba nam podrška navijača

Rukomet 28. feb 202414:32 0 komentara
RFEBM - J. Navarro

Ženska rukometna reprezentacija Srbije 29. februara, sa početkom od 18 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, ugostiće selekciju Crne Gore u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Uroš Bregar istakao je još jednom gostoprimstvo i dobre uslove za boravak i odigravanje utakmice u Zrenjaninu.

“Dobro se osećamo u Zrenjaninu, kvalitetno treniramo, imali smo uoči ove utakmice četiri treninga do sada. U tim su se vratile Jovana Risović i Marija Petrović, koje nisu igrale na Svetskom prvenstvu, imali smo i manjih zdravstvenih problema, a što se utakmice protiv Crne Gore tiče, pred nama je dobro organizovan i jak protivnik koga dobro poznajemo.”, naglasio je Bregar, pa nastavio:

Jovana Risović
BB201205PA336 via Guliver

“Crna Gora je napravila dobar rezultat na Svetskom i Evropskom prvenstvu i sigurno da će nam puno značiti podrška publike, koju ovim putem pozivam da nas bodri. Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe, kako bi se na kraju zajedno radovali”, poručio je selektor Bregar.

Utakmica će imati i humanitarni karakter. Cena ulaznica je 100 dinara, a prikupljena sredstva će biti prosleđena u fond – “Sportom za bolje sutra”.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!