Budvani slavili u Podgorici, Lovćen bolji od Komova

Rukomet 9. okt 202223:10 0 komentara
RSCG/Stefan Ivanović

Kompletirano je treće kolo šampionata Crne Gore u rukometu, a pobedama su se radovale ekipe Budvanske rivijere, Lovćena, Rudara, Brskova, Sutjeske i Berana.

Budvanska rivijera je u jednom od derbija treće runde pobedila Budućnost u Podgorici sa 36:35. Prevagu na tasu Budvana, doneli su Luka Došljak i Mihailo Šćekić sa po sedam, Slobodan Bulajić sa pet i Đorđo Peruničić sa četiri gola. Kod Budućnosti, Milan Nišavić je postigao 10, Milovan Marković pet golova.

RK Budvanska rivijera

Lovćen je na svom parketu pobedio Komove iz Andrijevice sa 34:22. Filip Krivokapić je postigao 10, Dražen Mandić osam, a Darko Pejović četiri gola za Cetinjane. Kod Komova, Duško Trifunović je postigao osam, a Milija Kastratović pet golova.

Aleksa Perišić
RSCG

Rudar je kao gost pobedio Partizan u Tivtu sa 38:35. Prevagu na tasu Rudara, doneli su Nemanja Vuković sa 12, Andrija Radovanović sa osam i Filip Racković sa pet golova. Najefikasniji u sastavu Partizana, bili su Gavrilo Samardžić sa 11 i Vuk Kaluđerović sa sedam i Veselin Drakulović sa šest golova.

RK Partizan Tivat

Sujeska je pobedila Danilovgrad u gostima sa 38:28, Berane su slavile protiv Mornara iz Bara sa 33:26, dok je Brskovo iz Mojkovca pobedilo Jedinstvo u Bijelom Polju sa 23:22.

Tabela: Lovćen i Budvanska rivijera po šest, Budućnost, Sutjeska, Rudar i Berane po četiri, Komovi i Brskovo po dva, Jedinstvo i Mornar po jedan, Partizan i Danilovgrad su bez bodova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!