Ivona i Tanja: San će postati java, idemo u Pariz (VIDEO)

Rukomet 10. apr 202414:57 0 komentara

Odbrojavanje se polako bliži kraju. Izabranice Bojane Popović, rukometašice Crne Gore 11. aprila u nemačkom Ulmu počinju borbe za plasman na Olimpijske igre, a prvi rival na putu ka ostvarenju sna je selekcija Paragvaja. Zatim slede dueli sa Nemačkom i Slovenijom. Dve selekcije će stići do Pariza.

Nema nikakve dileme da će popularne „lavice“, kao i uvek do sada uložiti i poslednji atom snage kako bi stigle do cilja. Očekivanja uoči turnira koji sledi iznele su Ivona Pavićević i Tatjana Brnović.

“Veliki izazov je ispred nas, a san je plasman na Olimpijske igre. Cenimo i poštujemo sve selekcije, idemo po korak po korak. Favorit je kao domaćin selekcija Nemačke, odlična je Slovenija, neugodna je selekcija Paragvaja. Međutim, uz motiv i energiju sa kojom ulazimo u turnir, verujem da smo kadre da stignemo do sna”, naglasila je Ivona Pavićević.

Na reči Ivone Pavićević, nadovezala se Tatjana Brnović.

“Spremne smo i jedva čekamo na turnir počne. Na talonu je ogroman ulog. Svi koji nas poznaju, znaju da ćemo se boriti za svaku loptu i pedalj parketa kako bi stigle do cilja i sna, a to je Pariz”, naglasila je Tatjana Brnović.

Crna Gora prvi meč igra 11. aprila protiv Paragvaja. Dva dana kasnije sledi duel sa selekcijom Nemačke, a 14. aprila je na programu duel sa reprezentacijom Slovenije.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!