Komovi pali u Budvi, Peruničič brojao do 10

Rukomet 27. maj 202121:12 0 komentara
Đorđo Peruničić
RK Partizan

Kompletirano je pretposlednje kolo šampionata Crne Gore u rukometu, a pobedama su se radovali Lovćen i Budvanska rivijera. U ovoj rundi, slobodan je bio Partizan iz Tivta.

Rukometaši Lovćena, koji su za nepunih deset dana stigli do trofeja u Kupu i titule, nastavili su sa sjajnim partijama, pa su kao gosti pobedili Berane sa 33:22 (17:15).

Najefikasniji u sastavu Cetinjana, bili su Draško Kaluđerović sa sedam, Petar Eraković sa šest, odnosno Nemanja Drakulović, Igor Marković i Miodrag Ćorsović sa po četiri gola. Kod Berana, bolji od ostalih, bili su Nemanja Đurašković sa šest i Slaven Lekić sa pet golova.

U derbiju, snage su odmerili Budvanska rivijera i Komovi. Meč je bio lišen velikog rezultatskog značaja, ali je na talonu bio prestiž. Posle odličnog meča, slavili su Budvani sa 33:29 (14:16).

Prevagu na tasu Budvanske rivijere, koja je od minus dva na poluvremenu, stigla do plus tri, na pet minuta pre kraja, a zatim ljubomorno čuvala kapital do kraja meča, doneli su Đorđo Peruničić sa 10, Vojislav Vukić sa šest, odnosno Luka Novaković i Marko Radoman sa po pet golova.

Kod Komova, rasploženi za igru u napadu, bili su Nemanja Marsenić sa devet, Balša Račić sa sedam i Slobodan Zonjić sa četiri gola.

Tabela: Lovćen 28, Budvanska rivijera 22, Komovi 13, Berane 7, Partizan 6.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!