Lovćen silan u Baru, Budvani silni protiv Jedinstva

Rukomet 22. okt 202220:37 0 komentara
Aleksa Perišić
RSCG

Rukometaši Partizana iz Tivta pobedili su Danilovgrada u prvom meču, četvrtog kola šampionata Crne Gore, Danilovgrad sa 34:28, a zatim su se pobedama radovali Lovćen, Budvanska rivijera, Berane i Rudar.

Lovćen je deklasirao Mornar u Baru sa 44:12. Danilo Pajović je postigao sedam, Aleksa Perišić i Dražen Mandić po šest golova za Lovćen. Kod Mornara, bolji od ostalih, bili su Enes Mulić sa četiri i Edin Beharović sa tri gola.

Budvanska rivijera je na svom parketu pobedila Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 37:22. Najefikasniji u sastavu Budvana, bili su Đorđo Peruničić sa 10, odnosno Mihailo Šćekić i Nebojša Lakić sa po šest golova. Rajko Femić je postigao šest, a Edvin Kučević četiri gola za Jedinstvo.

Rudar iz Pljevalja je na svom terenu slavio protiv Komova iz Andrijevice sa 36:27, Berane su pobedile Brskovo sa 35:33, a u poslednjem meču četvrtog kola, snage će odmeriti Sutjeska i Budućnost.

RK Budvanska rivijera

Tabela: Lovćen i Budvanska rivijera po osam, Rudar i Berane po šest, Budućnost, Sutjeska i Brskovo po četiri, Partizan i Komovi po dva, Jedinstvo i Mornar po jedan, Danilovgrad je bez bodova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!