Pazarci prete napuštanjem Superlige Srbije u rukometu

Rukomet 11. okt 202114:18 10 komentara
FOTO: arkus-liga

Utakmica Crvene zvezde i Novog Pazara u rukometnoj Superligi Srbije ostala je u senci ružnih scena na koje su ukazali iz uprave pazarskog kluba.

Zvezda je u sportskom centru „Šumice“ pobedila sa 33:24 (18:15) i upisala je prvi trijumf u sezoni, ali su njeni navijači tokom meča vređali gostujuće igrače. Tim povodom su se oglasili iz rukovodstva Novog Pazara.

povezane vesti

Skandal na utakmici sa Crvenom zvezdom, 60 minuta vređanja rukometaša Novog Pazara na nacionalnoj osnovi, od strane huligana. Ukoliko se ne pokrenu drastične mere protiv delegata utakmice koji je na sve ovo ćutao, Upravni odbor će doneti hitnu odluku da li vredi nastaviti takmičenje tamo gde se šovinizam i nacionalizam javno promoviše. Povici: Ratko Mladić, poturice, uvedljiv transparent koji nije sklonjen, šovinističke pesme na verskoj osnovi su skandalozne i neprihvatljive“, navode između ostalog iz tabora Novog Pazara.

U hali je bilo istaknutno i nekoliko transparenata koja su vređala osećanja Novopazaraca.

Da se ovo kojim slučajem desilo u Novom Pazaru pohapšeni bi bili svi, policija bi danima pregledavala snimke i hapsila naše navijače, reagovalo bi i tužilaštvo, sudije, Vulin i mediji, dosta je bilo“, dodaju Pazarci.