Rojević objavio prvi spisak, bez Ilića i Marsenića

Rukomet 4. mar 202421:11 2 komentara
STARSPORT

Muška seniorska selekcija Srbije okupiće se ove sedmice povodom EHF nedelje nacionalnih timova, a novi selektor Boris Rojević sastavio je širi spisak igrača za tu aktivnost.

Orlovi će najpre boraviti u Sportskom centru Kovilovo od nedelje 10. marta, a potom će se uputiti u Poljsku gde ih očekuje dvomeč sa domaćinom. Prvi duel zakazan je za 15. mart od 17 časova, dok će dva dana kasnije odigrati meč u terminu od 12.30 časova.

povezano

Novi selektor Boris Rojević za ovu akciju najpre je sastavio spisak od 35 igrača. Upadljivo je odsustvo Mijajla Marsenića, koji je pomalo razočaran posle neuspeha na Evropskom prvenstvu najavio moguće i povlačenje, kao i kapitena Nemanje Ilića i golmana Vladimira Cupare. Na spisku nema ni Petra Đorđića, koji se skoro oporavio od povrede, pa je selektor, koji sa njim sarađuje i u Vojvodini, odlučio da ga ne preopterećuje.

Golmani: Dejan Milosavljev, Milan Bomaštar, Andrej Trnavac, Nikola Zorić i Todor Jandrić.

Krila: Vanja Ilić, Marko Srdanović, Marko Nikolić, Miloš Grozdanić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Mateja Dodić i Aleksa Tufegdžić.

Pivoti: Dragan Pešmalbek, Luka Rogan, Marko Jevtić i Branko Predović.

Bekovi: Miloš Kos, Uroš Borzaš, Miljan Pušica, Milan Jovanović, Danilo Radović, Ivan Mošić, David Knežević, Lazar Kukić, Matija Nikolić, Nikola Zečević, Đorđe Đekić, Vukašin Antonijević, Ognjen Cenić, Mirko Đurović, Uroš Kojadinović, Predrag Vejin, Uroš Mitrović i Brana Mirković.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare