Srpski rukometaši posle debakla: Sramota, nismo imali m..a!

Rukomet 17. jan 202416:19 10 komentara
Vladimir Cupara
RSS

Rukometna reprezentacija Srbije je porazom od Crne Gore završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj već u grupnoj fazi.

povezane vesti

Izabranici Tonija Đerone su ponovo podbacili i turnir su završili sa samo jednim osvojenim bodom. Remizirali su sa Islandom, a izgubili su od Mađarske i Crne Gore.

Pivotmen Dragan Pešmalbek i golmana Vladimir Cupara bili su razočarani posle još jednog debakla, a naročito zbog načina na koji je izgubljena utakmica protiv Crne Gore.

„Što da kažem, sramota je što smo pokazali protiv Crne Gore i način na koji smo igrali. Nismo imali energiju, pravili smo puno grešaka… Moramo da napredujemo i da ne pravimo iste greške sledeći put. Mislim da nismo izgubili samo protiv Crne Gore. Protiv Islanda i Mađarske smo morali bolje da igramo, možemo puno bolje. Na nivou smo najboljih, ali nažalost nismo ništa pokazali.“

Još žešći je bio Vladimir Cupara.

„Nema šta da se kaže. Idemo kući, neka svako pogleda sebe u ogledalo i to je to. Ova utakmica se ne igra na taktiku, nego jednostavno na muda! Mi to danas nismo imali i nismo to imali u sedam ili osam utakmica u poslednje tri godine.“

„Nismo pružili ono što smo trebali. Polazim prvo od sebe jer prvi ja nisam dao ni na ovom turniru ni na prošlim turnirima, ono što se od nas očekuje. Razočaran sam, ovo je tako bolan poraz, ali nas vraća tamo gde očito pripadamo. Ne smemo da lažemo sami sebe. Ružno je reći, ali to je istina“, zaključio je Cupara.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare