Tivćanima triler protiv Jedinstva, Berane bolje od Komova

Rukomet 9. okt 202120:09 0 komentara
RK Partizan Tivat

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu. Na programu su bila dva meča, a pobedama su se radovale ekipe Partizana iz Tivta i Berana.

Izabranici Dejana Stjepčevića, rukometaši Partizana iz Tivta, uspeli su posle velike borbe i triler završnice, golom Veselina Drakulovića, da pobede Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 25:24 (14:11). Podsećanja radi, Tivćani su u prvoj rundi, kao gosti odigrali nerešeno protiv Komova iz Andrijevice, a zatim su slavili protiv Danilovgrada.

Prevagu na tasu Partizana, doneli su Veselin Drakulović i Vuk Kaluđerović sa po sedam golova, odnosno Nikola Đurković, Marko Drašković i Srđan Nikitović po tri. Ivan Čule je imao 14 odbrana. Kod Jedinstva, raspoloženi za igru u napadu, bili su Bojan Varagić sa šest, Danilo Joksimović sa pet, Edvin Kučević i Nenad Vojinović sa po četiri gola. Irvin Ljaljević je imao 12 odbrana.

Rukometaši Berana su na svom terenu pobedili Komove iz Andrijevice sa 28:23 (14:13). Prevagu na tasu Berana, doneli su Nemanja Đurašković sa devet, Nemanja Marsenić sa osam i Nikola Babović sa četiri gola. Kod Komova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Duško Trifunović sa osam, Milija Kastratović sa pet i Miodrag Stojanović sa tri gola.

Budvanska rivijera i Danilovgrad, Mornar i Sutjeska, odnosno Budućnost i Lovćen, odmeriće snage 10. oktobra.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!