Krželj pred Tatran: Navijači će nam dati snagu

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Rukometaši Partizana u ponedeljak igraju poslednji meč grupne faze SEHA lige. Protivnik je slovački Tatran Prešov, a pobeda je crno belima važna kako bi skočili sa poslednjeg mesta u grupi koje vodi na mađarski Vesprem.

Partizan je u prošlom meču dobio favorizovani Vardar i još jedan trijumf bi mogao da ih pomeri sa poslednjeg mesta u grupi B. Partizan je u Slovačkoj od Tatrana izgubio četiri razlike, a na Banjici sigurno crno beli imaju veliku prednost zbog domaćeg terena i navijača.

„Znali smo koliko će težak biti drugi deo marta za nas. MOji igrači su umorni, ali srećan sam jer rade najbolje što mogu kako bi napredovali svakog dana i kako bi dobili svaki meć. Cenim njihov trud i posvećenost. U ponedeljak ćemo sigurno zaboraviti na sve probleme i uradićemo najbolje da napravimo dobar nastup. Naši navijači će nam sigurno dati snagu koja nam treba“, rekao je trener Dario Krželj.

„Napravili smo mnogo grešaka u prvom meču protiv Tatrana. Sada uz pomoć navijača siguran sam da imamo šansu da to popravimo. Moramo da igramo bolju odbranu, i da imamo više vere u svoj napad. Voleli bismo da ponovo slavimo sa navijačima“, dodao je igrač crno belih Andrej Trnavac.

Tatran je jedan od najboljih slovačkih rukometnih klubova, sa čak 17 titula državnog šampiona, dok su nedavno osvojili 25. Kup.