Zvezda slavila u Zrenjaninu, Radnički bolji od Jugovića

Rukomet 2. dec 202221:39 0 komentara
ARKUS liga

Odigrana su još dva meča 11. kola šampionata Srbije u rukometu. Radnički iz Kragujevca je pobedio Jugović iz Kaća sa 31:29, dok je Proleter u Zrenjaninu, poražen od Crvene zvezde – 31:25

Proleter je bio bolji rival u prvom poluvremenu, pa je na semaforu pisalo 16:14 za ekipu iz Zrenjanina. Naravno, Zvezda se nije predavala, nastojala je da stigne do preokreta, pobede i dragocenih bodova. Radnički je pobegao na 18:15, a Zvezda stigla do 18:18. Zvezda je na desetak minuta pre kraja napravila seriju 4:0, pobegla na 26:22, a zatim stigla do pobede.

Arkus liga

Prevagu na tasu Zvezde, doneli su Mirko Đurović sa sedam, Draško Nenadić i Branko Kankaraš sa po četiri, odnosno Ivan Horvat i Uroš Simić sa po tri gola. Kod Proletera, Predrag Krivošija je postigao šest, Lazar Pavlović letiri, a Ognjen Karlaš tri gola.

Radnički je na poluvremenu vodio sa 21:13, ali se Jugović nije predavao, pa je uspeo da stigne do 26:27. Kragujevčani su uspeli da odbiju ovaj nalet i stignu do pobede. Najefikasniji su bili Miloš Barudžić sa osam, Boško Stanisavljević sa šest, Dušan Kasalović sa pet golova. Kod Jugovića, Nikola Kovačević je postigao osam, a po četiri Dobrivoje Marković, Ognjen Regodić i Aleksandar Rudić.

Starsport/Pedja Milosavljevic

U ranije odigranim mečevima, postignuti su sledeći rezultati: Pančevo – Rudar Kostolac 40:23, Kikinda – Partizan 23:30, Vojvodina – Dubočica 29:25.

Ostala su da se odigraju još dva meča, utakmice su na programu 3. decembra, a snage će odmeriti: Topličanin i Mateloplastika, odnosno Obilić i Šamot.

Tabela: Vojvodina 20, Metaloplastika 19, Pančevo 19, Partizan 18, Radnički 14, Crvena zvezda 14, Obilić 10, Dubočica osam, Kikinda sedam, Proleter šest, Topličanin četiri, Šamot četiri, Rudar četiri, Jugović tri boda.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!