UFC: Bektić nokautiran u prvoj rundi u povratku

SK Fight 14. jul 20198:55 > 9:00
Streeter Lecka/Getty Images

UFC Fajt najt 155 održan je u kalifornijskom Sakramentu, a najviše pažnje ljubitelja MMA iz regiona privukao je meč borca iz BiH Mirsada Bektića sa Amerikancem Džošom Emetom u perolakoj kategoriji. Domaći takmičar slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Bio je to najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri borca rođenog u Srebrenici, ali je krajem prve runde Emet jednim preciznim direktom oborio na pod Bektića i ubrzo potom završio meč.

Povezano

Bektić sada ima skor od 13 pobeda i 2 poraza u profesionalnim mečevima, 6-2 u UFC, dok je Emet stigao do 15. pobede u 17 profesionalnih mečeva u karijeri.

Najbolji bosansko-hercregovački MMA borac tako se neuspešno vratio u ring nakon više od jedne godine, a u njegovom timu nadaju se da će u nastavku karijere imati više sreće sa pobedama i da će imati mečeve daleko češće-

U ostalim mečevima događaja koji su na programu bili u Golden Van centru u Sakramentu, iskusni Juraja Fejber nokautirao je Rikija Sajmona u bantam kategoriji, Žermen de Landami u ženskoj bantam kategoriji je došla do nokauta protiv Espen Led, a Karl Roberson i Marvin Vetori su slavili u mečevima srednje kategorije.