Vajt do kraja godine i sa Povjetkinom i sa Ruizom?

SK Fight 30. apr 202016:32 > 16:35
Richard Heathcote/Getty Images

Dilijan Vajt mogao bi u toku ove godine da se sastane i sa Endiem Ruizom i sa Aleksanderom Povjetkinom, Edi Hern tvrdi da je "sve moguće".

Dilijan Vajt mogao bi u drugoj polovini 2020. godine da se u ringu nađe oči u oči sa Endijem Ruizom i Aleksanderom Povjetkinom.

Bilo je predviđeno da će se 2. maja sastatit Vajt i Povjetkin, alo je njihova borba odložena zbog pandemije koronavirusa. Novi datum za ovaj meč je 4. jul iako još uvek nema garancija da će borbe tog dana i biti.

U međuvremenu, Vajt i Ruiz već razmennjuju verbalne udarce. Edi Hern tvrdi da je Ruizu već ponuđeno, napismeno, četiri miliona dolara za ovu borbu i da su u Vajtovom timu spremni da dodaju još milion na ovu ponudu ako to znači da će Meksikanac pristati na borbu.

Ruizov pristanak stavio bi Vajta u situaciju da ima dve jake borbe u pola godine, ali njegov promotor kaže da je on spreman na to.

„Sviđa mi se Ruiz, on želi da se bori sa svima. Ne plaši se Dilijana Vajta i dobio je ponudu da mu izađe na crtu. U priči sa Povjetkinom, možemo da imamo dve borbe. Ruiz je u Portugaliji u kampu i spreman je da se bori u julu. Razmišljamo da borba sa Povjetkinom bude u julu ili Avgustu, a sa Ruizom u novembru. Sada je sve moguće, neke borbe mogu da otpadnu, neke da budu pomerene“, poručio je Hern.