Jutjuber izdržao osam rundi sa Mejvederom (VIDEO)

SK Fight 7. jun 20218:43 3 komentara
Mejveder Pol
Photo by Cliff Hawkins/Getty Images

U bokserskoj egzibiciji, jutjuber Logan Pol izdržao je svih osam rundi sa Flojdom Mejvederom, možda i najboljim bokserom u poslednjih trideset godina.

Na Hard rok stadionu u Majamiju, pred više od 60.000 gledalaca, odigrala se borba na koju su mnogi gledali sa podsmehom. Međutim, ne samo što je stadion bio pun, nego su i serveri pucali od broja onih koji su bili spremni da plate da gledaju borbu na televiziji.

U samom ringu nije bilo naročito uzbudljivo. Tokom osam rundi, ukupno je viđeno samo 73 udarca koji su pogodili metu, a Mejveder je zadao većinu. Kada je Pol shvatio da ne može da napadne, uglavnom je pokušavao da hvata Mejvedera u klinč i da tako ostane na nogama svih osam rundi.

„Želim samo da mi neko kaže da je nešto nemoguće. Činjenica da sam ovde sa najvećim svih vremena govori da se može uspeti uprkos malim izgledima. Svi mogu da urade velike stvari. Flojde Mejvedere, bila mi je čast“, rekao je 26-godišnji Pol.

Mejveder se povukao iz profesionalnog boksa 2017. godine, posle pobede nad MMA zvezdom Konorom Mekgregoro. U karijeri ima skor 50-0, a posle te borbe rekao je da će se boriti samo u egzibicijama poput ove.

„Zabavio sam se. Morate da shvatite da nema više 21 godinu. Bio je bolji nego što sam mislio“, rekao je 44-godišnji Mejveder.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare