Kik-bokserska reprezentacija Srbije ima novog selektora

SK Fight 2. mar 202416:11 0 komentara
Siniša Vladimirović
foto: Kik-boks reprezentacija Srbije

Reprezentacija Srbije u kik-boksu odsad ima novog selektora. U pitanju je Siniša Vladimirović, koji je jednoglasno izabran i postavljen na tu funkciju na sednici Upravong odbora Kik-boks saveza Srbije.

Vladimirović je u takmičarskim danima bio reprezentativac Srbije od 2001. do 2015. godine, a u dva navrata je već imao priliku da sarađuje u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

Kik-boks:

Kao i dosad, prioritet u radu biće kontinuitet dobrih rezultata Srbije na velikim takmičenjima. Posebnu pažnju obratićemo na mlađe selekcije, pre svega jer u seniorskoj reprezentaciji imamo smenu generacija. Želja je da što češće, na svakih mesec ili mesec i po, organizujemo mini-kampove, reprezentativna okupljanja sa dva dana intenzivnih treninga. Na taj način bismo sa ostalim trenerima iz stručnog štaba imali uvid u trenutnu formu svih naših takmičara”, izjavio je novi selektor Vladimirović.

Vladimirović je prethodno bio jedan od članova stručnog štaba srpskog državnog tima u periodu od 2019. do 2021, a potom i tokom 2023. godine.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!