Medić o novom UFC rivalu: Borio sam se ja već sa takvima…

SK Fight 10. jun 202411:41 0 komentara
Uroš Medić
Printscreen

Srpski MMA borac Uroš Medić dogovorio je šestu borbu u UFC, najkvalitetnijoj svetskoj promociji u ovom sportu. U izjavi za Sport klub, Medić je govorio o tome kako je do nje došlo, a dotakao se i narednog rivala. U pitanju je talentovani Amerikanac Deni Barlou.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Borba bi trebalo da se održi na priredbi „UFC Fight Night“ koja će se 10. avgusta održati u „Ejpeks centru“ u Las Vegasu.

Iskreno, ne znam kako je tačno došlo do borbe. Naši menadžeri i mečmejkeri UFC su to ugovorili. Verovatno se pogodilo da smo dostupni u isto vreme. Ja sam rekao da bih želeo da se borim krajem jula, ali avgust je bio otvoren. Barlou se vraća iz povrede, pa njemu više odgovara avgust. Tako oni uparuju borce. Kada smo u pitanju mi, borci koji nisu rangirani u prvih 15, UFC uparuje borce samo ako vidi da su obojica dostupni u isto vreme i, naravno, ako smatraju da će borba biti dobra“, kaže Uroš Medić za Sport klub.

UFC: VESTI NA SAJTU SPORT KLUBA

Kontroverze posle UFC borbe: Prerano prekinuto? (VIDEO)

Šta se dešava sa Konorom pred UFC 303? „Loše vesti…“

UFC 302: Poarije je junak, ali Mahačev je prosto – najbolji!

Veteran Bitke za Staljingrad (100) gost meča, prati ga Habib

Tri MMA pravila koja bi promenio Džo Rogan

Barlou, poznat pod nadimkom „LeftHand2God“ (Leva ruka za Boga), ostvario je svih osam pobeda u osam dosadašnjih profesionalnih MMA nastupa. Pet trijumfa zabeležio je nokautima, jedan sabmišnom, a dve sudijskom odlukom.

SK Fight:

Lično, mislim da će biti odličan meč. Nisam ga pratio ranije, on je nedavno počeo da se bori na ovom nivou – ima jednu pobedu na ‘Kontenderu’ i jednu u UFC. Dugačak je i visok, ali imao sam takve protivnike dosad, pa mislim da neće biti velikih problema. Levoruk je kao i ja i biće interesantna borba. Mislim da ću ga nokautirati, zato što vidim kako se kreće i kako konstantno baca pojedinačne udarce. Smatram da već imam dobar plan za borbu, a tek slede čitave pripreme“, objašnjava srpski borac.

Baš kao i u tri prethodne borbe, „Doktor“ Medić će se boriti u velter kategoriji (do 77 kg), a dosad je u UFC zabeležio skor 3-2. Sva tri trijimfa ostvario je tehničkim nokautima. Poslednji put Uroš je u kavezu bio u aprilu, kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio iskusnog Tima Minsa. Ukupno, Medićev skor je 10-2 (8 KO, 2 sabmišna).

UFC priredbe pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalu SK Fight.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!