Niš najbolji na šampionatu Srbije u lou-kiku

SK Fight 20. maj 202411:27 0 komentara
foto: Kik-boks savez Srbije

Prethodnog vikenda u Lazaravcu održano je državno prvenstvo u lou-kiku u muškoj i ženksoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, kao i senorisku šampionat Srbije u kik-lajtu, jedinoj disciplini kik-boksa na tatamiju.

povezane vesti

Uz učešće ukupno 277 takmičara iz čak 67 klubova, najuspešniji je bio Kik-boks klub Niš sa pet zlatnih dve srebrne i dve bronzane medalje. Kik-boksrei Batajnice bili su drugi sa četiri zlata, dva srebra i tri bronze, dok je treće mesto pripala Kik-boks klubu Bor sa četiri zlata i jednim srebrinim odličjem.

„Takmičenje bilo veoma uzbudljivo i ljubitelji kik-boksa su u dvorani Kolubara u Lazarevcu su imali šta da vide. Čestitao bih domaćinima na odličnoj organizaciji šampionata, jer ovo je bila odlična promocija kik-boksa“, rekao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodao:

 „Imali smo izuzetno masovno takmičenje, i to je od izuzetnog značaja jer iz široke baze takmičara uz kvalitetan rad i naše iskustvo taj kvantitet možemo da pretočimo u kvalitet kako bismo i u bdućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje. Nastavljamo sa sa sprovođenjem našeg plana i programa, a trenutno fokus je na što boljoj pripremi reprezentacije za učešće na Balkanskom prvenstvu koje se od 31. maja do 2. juna održava u Crnoj Gori“, zaključio je Basrak.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!