“San je postao java, sada sanjam plasman u finale”

SK Fight 19. okt 202215:01 0 komentara
BSCG

Tamara Radunović obezbedila je bronzanu medalju na seniorskom Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava u Budvi. Tamara je u četvrtfinalnom meču odlukom sudija pobedila Aleksandru Rapaić iz Srbije.

Tamara Radunović će u polufinalu voditi veliku borbu protiv Ani Hovsepian iz Jermenije, koja je u četvrtfinalu slavila protiv Mađarice Ređine Lakoš.Meč u kojem će Tamara tražiti mesto u finalu na programu je u petak 21. oktobra.

Bokserski klub Budva

“Mnogo snova sam ostvarila u proteklom periodu. Napravila sam pauzu dve godine, imala sam dva porođaja, ali sam sanjala i o povratku u ring, o osvajanju medalje na velikom takmičenju. Mnogo sam srećna zbog pobede koju sam ostvarila, zbog bronzane medalje koju sam obezbedila, a sve dobija na značaju, jer sam do ostvarenja sna stigla u Budvi, pred porodicom, prijateljima, ljubiteljima boksa iz Crne Gore, koji su me nosili od prvog do poslednjeg sekunda meča”, naglasila je Tamara Radunović, pa nastavila:

BK Budva

“Pritisak je naravno bio ogroman. Ušla sam u ring posle dve godine pauze, naravno govorim o zvaničnim mečevima, velikim takmičenjima, a na talonu je bila medalja na Evropskom prvenstvu. Uspela sam da se izborim sa sjajnom rivalkom iz Srbije, sa pritiskom. Sada je sve mnogo lakše. Bronzana medalja je u rukama, a novi san je plasman u finale šampionata Evrope”.

BSCG

Priliku da stigne do medalje, imaće i Bojana Gojković. Protivnica u četvrtfinalu biće joj Čehinja Klaudija Totova. Bojana, koja je dva puta bila šampion Evrope u juniorskoj i dva puta šampion Evrope u konkurenciji mladih boraca, u osmini finala je slavila protiv Marije del Karmen Madueno Konde iz Španije.