Radnički domaćin Trofeja Beograda u kik boksu

SK fight vesti 10. nov 201611:56 > 12:00
Kik boks klub Radnički

Domaćin tradicionalnog Trofeja Beograda u kik boksu koji će biti održan 12. novembra biće Kik boks klub Radnički, a turnir će biti održan u hali Sportskog društva Radnički na Crvenom krstu.

U disciplini lou kik takmičiće se juniori, kadeti i seniori, a turnir organizuje Kik boks savez Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za omladinu i sport.

„Ponosni smo na činjenicu da je ovo takmičenje sa pravom ponelo epitet medjunarodno jer su se , pored domaćih učesnika ponovo prijavili i takmičari iz regiona. Našim klubovima je maksimalno olakšan rad jer ne plaćaju članarine i koatizacije Kik boks savezu Beograda, pa samim tim možemo da se pohvalimo sve većem broju klubova ali i samih takmičara. Zadatak svih nas je da sklonimo decu sa ulice i odvojimo od kompjutera, a njihovu snagu i energiju usmerimo na ring i zdrav duh, tako da ćemo u budućnosti mnogo više pažnje poklanjati pionirima“, izjavila je Stanka Pejović, predsednik Kik boks saveza Beograd i vicešampion sveta podsetivši i na to da je kik boks najtrofejniji sport u Srbiji.

Kik boks klub Radnički će ovom prilikom ugostiti 108 sportista iz 15 klubova. Eliminacione borbe počinju u 11 časova, a za sve posetioce ulaz je besplatan.