Fjuri izgubio, ali poslao Usika u bolnicu s teškom povredom!

SK Fight 19. maj 20248:52 8 komentara
Daily Mail screenshot

Tajson Fjuri izgubio je meč i WBC titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji, ali mu za utehu ostaje saznanje da je poslao novog apsolutnog prvaka u bolnicu i to sa teškom povredom.

Oleksandr Usik prevezen je u hitnu pomoć direktno iz „Kraljevske dvorane“ u Rijadu sa prelomom vilice, piše „The Daily Mail“.

Nije poznato u kom trenutku tokom 12 iscrpljujućih rundi je Ukrajinac zadobio tešku povredu, ali je očigledno da pod adrenalinom nije pomislio na predaju. Naprotiv.

Međutim, kada se rat sa Englezom završio, prvom neprikosnovenom šampionu planete u „kraljevskoj kategoriji“ posle 24 godine preporučeno je da produži pravo u bolnicu, tako da su reporteri iz Saudijske Arabije ostali uskraćeni za razgovor sa borcem za kojeg su glasala dvojica od trojica sudija pored ringa.

SPORT KLUB JE PRATIO BORBU UŽIVO: OVAKO JE USIK SAVLADAO FJURIJA!

Za razliku od pobednika, poraženi je stao pred kamere i doveo u pitanje ishod borbe u kojoj je uputio stotinu udaraca više od rivala – ali i znatno manje plasirao gde treba.

„Borba samo što se završila. Vidite li moje lice? Prilično je sje*ano, a on je upravo prevezen u bolnicu sa polomljenom vilicom tako da je i on sje*an takođe. Ubijali smo ‘boga’ jedan u drugom ovde 12 rundi. Tako da vreme je da idem kući, pojedem nešto jako, popijem par piva, provedem vreme s porodicom, prošetam psa i porazgovaram sa Frenkom (promoterom, prim. aut) o tome šta ćemo raditi u budućnosti“, rekao je 35-godišnji džin iz predgrađa Mančestera, koji se više puta povlačio i vraćao boksu.

FJURI NE PRIZNAJE PORAZ: USIK JE POBEDIO JER JE UKRAJINA U RATU!

On u ugovoru ima pravo na „žalbu“ odnosno mogućnost da zakaže revanš sa Usikom. Reporteri iz Rijada navode da je Fjurijev promoter Frenk Voren između redova najavio da će njegov klijent to pravo iskoristiti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare