Del Potru otac ukrao 30 miliona dolara?!

ATP 14. jan 20223:43 1 komentar
Huan Martin del Potro
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Argentinski teniser Huan Martin del Potro bio je žrtva prevare svog oca, tvrde voditelji emisije „A la tarde“ na kanalu America.

Navodno, Danijel del Potro svom sinu je ukrao 30 miliona dolara tokom karijere.

„Huan Martin sigurno nema više od tri miliona dolara u banci. To je mnogo novca, ali mislio je da je rešio finansije za ceo život, samo da bi otkrio u kakvom je škripcu“, navodi se.

Povezane vesti:

Od početka karijere, Huan Martinov otac vodio je računa o njegovim ugovorima i finansijama. Ono što nije znao jeste da ga je otac, posle smrti prošle godine, ostavio u dugovima.

„Švorc je“, rekli su voditelji, „Del Potro stariji je prevario sopstvenog sina. Huan je saznao za najgori mogući scenario kada je video brojeve“.

Prema novinarima kanala America, Del Potro senior je novac koristio za neuspešne poslovne poduhvate, npr. iznajmio je je 9.000 hektara i opremu za uzgajanje soje, ali je samo nagomilao dugove.

To je sve izašlo na videlo prošle godine, posle njegove smrti.

„Oni koji su izdavali njemu kredite zakucali su na Huan Martinova vrata. Najveći dug je sa proizvođačem žitarica u Nekoćei, i to Huan Martin sada vraća“, zaključuje se.

Del Potro je osvajač US opena 2009. godine, igrao je i finale 2018, a ukupno je osvojio 22 titule i samo od turnira u karijeri zaradio skoro 26 miliona dolara.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare