Novak: Od starta pun gas, u dobroj sam formi

ATP 12. nov 202218:09 5 komentara
Novak Đoković
Photo by Giorgio Perottino/Getty Images for Torino Turismo

Novak Đoković kaže da od prvog poena završnog turnira u Torinu mora da bude na maksimumu.

Pročitajte i:

Đoković je u grupi sa Cicipasom, Medvedevom i Rubljovom, a prvi meč igra u ponedeljak od 21.00 sa Cicipasom, uz direktni prenos na Sport klubu.

„Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu“, rekao je Đoković i dodao:

„Ne osećam se mladim kao ostali momci, mnogo je prošlo od mog prvog učešća. Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina. Intenzitet će biti visok odmah od starta, moram od prvog meča da budem usredsređen kao da igram finale. U prvom, ali u svakom sledećem meču“.

Đoković u Torinu juri svoju šestu titulu na završnom mastersu, a poslednju je osvojio 2015. godine.

„Bio bi to savršen kraj, šlag na torti, ali dug je put do toga. Moram da igram sa najboljima na svetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu, nadam se da to može da mi posluži. Prošle sezone smo imali sjajnu posetu u Torinu, Italija je zemlja koja neguje kulturu sporta, a ja ću morati da budem na najvišem nivou od starta“, zaključio je Đoković.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare