„Poslednji put sa RF, Novakom i Rafom – kraj nečeg posebnog“

ATP 18. sep 202222:03 4 komentara
Endi Mari, Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal
Clive Brunskill / Staff

Trostruki Gren slem šampion i dvostruki olimpijski pobednik, Britanac Endi Mari uzbuđen je zbog skorog viđenja sa Rafaelom Nadalom, Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom.

Povezane vesti

Članovi „velike četvorke“ će biti u istom timu na Lejhver kupu koji počinje 23. septermbra, a egzibiciono takmičenje dobilo je na težini kada je Federer obelodanio da će mu to biti poslednji turnir u karijeri.

„Nisam znao da će Rodžer da završi karijeru. Ljudi su možda očekivali da će se to uskoro dogoditi, ali ja to nisam znao kad sam pristao da učestvujem na turniru,“ rekao je Mari i nastavio:

„Igraću sa tim momcima, sada poslednji put, svi zajedno. To se nije događalo često u poslednjih nekoliko godina. Biti sa njima poslednji put u istoj ekipi nešto je posebno. Nadam se da Rodžer može da igra jer je uvek imao veliku podršku u O2 areni. Mislim da će atmosfera biti neverovatna. Ovo je kraj nečeg posebnog. Daću sve od sebe da uživam.“

Lejver kup će biti održan od 23. do 25. septembra u Londonu, a pred članova „velike četvorke“ u timu Evrope će biti još Kasper Rud, Stefanos Cicipas i Mateo Beretini.

U timu sveta su Tejlor Fric, Feliks Ože-Alijasim, Dijego Švarcman, Frensis Tijafo, Aleks de Minor, Džek Sok i Tomi Pol.