Rune, Fric, Ože-Alijasim u četvrtfinalu Minhena

ATP 19. apr 20241:01 0 komentara
Holger Rune
Julian Finney/Getty Images

Poznati su svi četvrtfinalisti ATP turnira serije 250 u Minhenu. Mesto među osam najboljih obezbedili su, između ostalih Holger Rune, Tejlor Fric, Feliks Ože-Alijasim.

Favoriti idu sigurnom stazom u Minhenu. Od prvih osam nosilaca njih šest je u četvrtfinalu. Samo se u završnicu nisu probili sedmi nosilac Kefer i osmi Ševčenko, ali oni su ispali već u prvom kolu od prilično kvalitetnih i iskusnih Garina i Hanfmana.

Garin je i prošao do četvrtfinala, pošto je pobedio i Amerikanca Mihelsena u tri seta i to posle preokreta 6:7(7:9), 6:2, 6:1. I zakazao je okršaj protiv prvog nosioca Saše Zvereva.

Drugi nosilac Holger Rune lako je eliminisao Galana 6:4, 6:2. Njegov naredni rival biće Švajcarac Hesler koji je upravo pobedio Hanfmana 6:2, 6:4.

Uspešan je bio i treći nosilac Tejlor Fric. On je ubedljivo savladao Moro Kanjasa 6:3, 6:1 i boriće se za polufinale sa Drejperom. Poslednji četvrtfinalni par čine Jan-Lenard Štruf i Feliks Ože-Alijasim. Štruf je savladao Van de Zandšulpa 7:6(7:0), 6:4, dok je Kanađanin bio bolji od Danijela 6:3, 6:2.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!