Hladno-toplo-hladno: Đoković još bez finala u 2024.

ATP 24. maj 202416:47 > 16:47 54 komentara
(Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira u Ženevi pošto je izgubio od Tomaša Mahača rezultatom 1:2 (4:6, 6:0, 1:6).

Počeo je meč dugim gemom koji je Novak na svoj servis na kraju osvojio i već tu se moglo videti da Đoković nije izašao u najboljem raspoloženju na teren. Ipak, povrh svih problema, Novak je poveo 3:1 u prvom setu, ali je Mahač uzvratio ubrzo i potom potpuno preokrenuo rezultat, te osvojio prvi set.

Novak je zaigrao bolje u drugom, bekend Mahača je stao i delovalo je da će se Đoković vratiti i preokrenuti meč. Furiozno je osvojio drugi set, nije dozvolio Mahaču da dođe do gema, pa je u treći set ušao sa pravim ritmom.

Pročitajte još:

Veoma čuda treći set. Posle izvanredne Novakove igre i dobrog starta odlučujućeg seta, sve se raspalo. Mahač je napravio brejk i poveo 2:1, Novak je mogao da se vrati već u narednom gemu, ali nije uspeo i potpuno je Mahač preuzeo kontrolu.

Posle dva sata i osam minuta igre se Mahač plasirao u finale i ostavio Novaka bez pokušaja da dođe do prve titule u 2024. godini.

Češki teniser će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Flavio Koboli – Kasper Rud.

Bonus video:

Uživo iz Ženeve!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare