Đoković igrao AO sa rupturom od 3cm!

Australian Open 1. feb 202312:06 54 komentara
Kelly Defina/Getty Images

Direktor Australijan opena Kreg Tajli gostujući u jednoj emisiji otkrio je šta misli o Novaku Đokoviću i njegovim problemom sa povredom.

Đokovića je povreda lože mučila od turnira u Adelajdu, što je trajalo i tokom Australijan opena, a u javnosti su mogli da se čuju i pročitaju razni komentari na račun njegovog zdravstvenog stanja. Bilo je i negativnih komentara u kojima su ga pojedinci optužili da je povredu simulirao, na šta je on odgovorio da će objaviti snimke svoje povrede na društvenim mrežama i objasniti zdravstveno stanje.

Direktor Australijan opena je povodom toga stao u odbranu najboljeg tenisera sveta.

„Niko ne može da dovodi u pitanje njegov atleticizam. Video sam, igrao je sa rupturom od tri centimetra u zadnjoj loži. Doktori govore istinu. Znam da je bilo spekulacija da li je to tačno ili nije, i teško je poverovati da neko to može da uradi sa tom vrstom povrede, ali on je neverovatan“, rekao je Tajli, pa potom nastavio:

„Bio je ekstremno profesionalan, usredsređen je u svakom minutu svakog dana. Osvojio je AO deset puta, mislim da niko to neće ponoviti. Naravno da ima značajno mesto u istoriji Australijan opena, a kada je reč o statui, one se dižu onima koji više ne igraju“, poručio je Tajli.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare