Troicki: Teška grupa, ali i mi smo jaki

Viktor Troicki
Guliver Images

Selektor Dejvis kup selekcije Srbije Viktor Troicki smatra da je izvučena veoma teška grupa.

Orlovi će u igrati u grupi B u Valensiji sa Španijom, Kanadom i Južnom Korejom. Grupe su na programu od 14. do 18. septembra.

Vesti iz tenisa:

“Tešku grupu smo dobili, definitivno dva jaka nosioca. Španija ima vrhunske igrače, pored Nadala i Alkaraza, tu su i Bautista, Karenjo Busta, možda najjača reprezentacija trenutno. Takođe, Kanada ako je u punom sastavu sa Šapovalovom i Ože Alijasimom, izuzetno je jaka selekcija, igrali su finale pre dve godine, sigurno da neće biti lako. Ali i mi ako smo u punom sastavu, ako su svi momci zdravi i ako su u formi, mislim da imamo jedan od jačih timova i smatram da možemo daleko da doguramo“, rekao je Troicki i dodao:

„Do septembra ima još da se igra i da igrači dignu forme, videćemo kako će se svi osećati, dobili smo rivale i možemo polako već da se spremamo za grupnu fazu u septembru u Valensiji. Dve ekipe prolaze dalje i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo tu grupnu fazu, ali neće biti lako definitivno“.

Od četvrtfinala nadalje domaćin je Malaga, a nokaut faza takmičenja igraće se od 23. do 27. novembra.

U grupi A, koja se igra u Bolonji, takmičiće se Hrvatska, Italija, Argentina i Švedska, dok su u C grupi Francuska, Nemačka, Belgija i Australija, a igraće se u Hamburgu. Konačno, u D grupi su SAD, Velika Britanija, Kazahstan i Holandija, a igraće se u Glazgovu.

Komentari (0)

Vidi sve komentare