Halepova: Bolja sam osoba na terenu i van njega

Australian Open 18. jan 201814:25 > 14:31
Rob Carr/Getty Images

Pošto je Kanađanku Eženi Bušar pobedila rezultatom 6:2, 6:2, prva teniserka sveta Simona Halep plasirala se u treće kolo Australijan opena. Rumunka je kazala da je zadovoljna postignutim i istakla da se uspešno bori sa problematičnim člancima.

I dalje osećam bol, nisam mogla da treniram koliko bih inače. Ali, tokom meča sam potpuno zaboravila na to. Članci su mi bili dobro fiksirani trakom, pa sa mogla da se krećem. Najvažnije je da sa mogla da gram svoju igru ne misleći na članak. Odlično sam odigrala danas„, zadovoljna je Halepova.

Sledeća protivnica rumunske teniserke biće Amerikanka Loren Dejvis.

Poznajem je, mislim da sam jednom igrala sa njom. Znam da može da bude veoma opasna, dobro se kreće. Ne očekujem ništa jer ne znam kako će moji članci da se osećaju. Želim da verujem da ću imati šanse. Sigurno je da ću dati sve od sebe i da ću izaći na teren sa namerom da pobedim„, istakla je 26-godišnjakinja.

Budući da od 2013. godine igra na vrhunskom nivou, Halepova je upitana da li se oseća kao veteranka.

Dajte, molim vas, pa nisam toliko stara, imam samo 26 godina. Osećam da imam više iskustva, osećam se solidnije, mentalno jače. Mislilm da sam veoma unapredila svoju igru. Druga osoba sam na terenu i van njega. Radujem se svemu što mi budućnost donosi i trudim se da postajem bolja osoba u svim aspektima„, zaključila je Halepova.