„Da Novaka učinimo ponosnim, uradio je mnogo za nas“

Australian Open 17. jan 202214:30 > 18. jan 2022 8:55
Miomir Kecmanović
Photo by Kelly Defina/Getty Images

Miomir Kecmanović kaže da svi srpski teniseri pokušavaju da pruže podršku Novaku Đokoviću koliko god je to moguće.

Povezane vesti:

„Podeljena su mišljenja u svlačionici, zato mislim da se ni ne oglašava mnogo ljudi. Mi smo mogli možda više i ranije da se oglasimo, ali jesmo bili uz njega sve vreme, i preko poruka – pružili smo se da mu pružimo koliko podrške mi možemo odavde. Hteo sam da vidim kako je, dopisivali smo se, naravno da ću mu i sada poslati poruku – znam da mu nije lako, treba mu odmora od svega. Uradio je toliko za nas, red je da se mi odužimo koliko je u našoj moći“, rekao je Kecmanović na konferenciji za novinare i dodao:

„Znam da ne možemo da uradimo mnogo za njega, ali dajemo sve od sebe da budemo tu za njega, kako bi malo lakše prošao kroz ovaj period. Nije nam bilo lako, ali definitivno je nje u bilo teže. Nisu morali tako da ga izbace, to je užasno, moglo je sve da bude malo drugačije. Ugledam se na njega, on je neverovatan šampion i bilo je teško videti šta mu se dešava, pogotovo što sam se radovao spektaklu, da igram s njim na Rod Lejver areni.

Miomir je istakao da se nada da će se Novak vratiti još jači.

„Definitivno smo razgovarali o tome, nije bilo moguće ne razgovarati o tome. Pokušaćemo da ga osvetimo na neki način i da ga učinimo ponosnim, tužno je što on ne može da igra“.

Kecmanović je u prvom kolu izgubio samo šest gemova u duelu sa Salvatoreom Karuzom, a u drugom ga čeka bolji iz duela Pol – Kukuškin.