Skup kod Skupštine: Kucnuo je čas da ne budemo ugnjetavani!

Australian Open 6. jan 202216:05 > 16:06 64 komentara
Skup kod Skupštine
Sport Klub

Ispred Skupštine Srbije u Beogradu napravljen je skup u znak podrške Novaku Đokoviću, kojem je onemogućen ulazak u Australiju, gde je trebalo da brani titulu na predstojećem Australijan openu.

Određeni broj građana odazvao se na poziv Srđana Đokovića, Novakovog oca, i okupio kod Skupštine.

Povezane vesti

Srbi, i svi ostali slobodarski narodi na svetu, kucnuo je čas da prestanemo da budemo ugnjetavani. Mi smo deo slobodarskog sveta, nas preko sedam milijardi i ne možemo biti zatočenici ovih… Samo ime govori tom njihovom premijeru Skotu Morisonu. Nismo mi ovde da blatimo bilo koga, već da damo podršku našem Noletu. On je srce Srbije, naš ponos i dika. Hoće da ga bace na kolena, e ne može!„, poručio je Srđan Đoković i dodao:

Nisu bacili ni Srbiju nikada, mada mi nismo nikada otimali ili napadali već se samo branili. Tako se i Novak danas brani, braćo i sestre. Ponosni Novak, naša duša, srce i krv. Ovo je samo početak agonije. Oni hoće da ga drže ne u pritvoru, nego u zatvoru do ponedeljka. Zamislite da do ponedeljka drže najboljeg sportistu sveta u zatvoru„.

Sport Klub

Uveren je otac najboljeg tenisera da je i ostatak sveta uz njegovog sina.

Svi smo uz njega, Balkan, daleki i bliski istok, naše majke Srbija i Rusija, Kina, Indija, čitava Afrika… Svi smo uz našeg Noleta i svakog dana će nas biti sve više. Ne osećamo hladnoću već samo pripadnost srpskom, slobodarskom narodu. Novak je naše proviđenje, pokazuje da ništa nije nemoguće kada se stvarno želi. Ljudi, Novak je Srbin, iz Srbije. Odavde, iz Beograda. Hvala vam svima što ste došli„.

Skupu kod Skupštine prethodila je konferencija za medije porodice Đoković. Opširnije o tome pronađite na ovom linku.