Mekinro brani Novaka: Nije fer i moram to da kažem

Roland Garros 1. jun 202220:22 > 20:52
Carmen Mandato/Getty Images for Laver Cup

Džon Mekinro stao je u odbranu Novaku Đokoviću nakon neprijateljskog dočeka koji mu je u duelu sa Rafaelom Nadalom priredila francuska publika koja je tokom celog meča bila protiv srpskog tenisera.

Kada je izlazio na teren Đoković je dočekan i aplauzom i zvižducima, ali kako je meč odmicao mogli su da se čuju uglavnom zvižduci.

To je drugi put da je najbolji igrač sveta izviždan na ovogodišnjem Rolan Garosu. Zasmetalo je to mnogima, a među njima je i Džon Mekinro.

„Zaista je sumanuto. Čovek je velikan našeg sporta, izlazi na teren da igra jedan od najvećih mečeva. Meč koji verovatno nikada više na ovom terenu neće imati priliku da gledaju. Dajte!

Zaista nije fer i moram to da kažem. To je čovek koji je toliko puta limunade pretvarao u limunove, više nego iko ikada u istoriji tenisa. Ako mislite da ga ovo ne pogađa, vi niste normalni.

Da, on jeste toliko mentalno jak da može da na neki svoj način kanališe bes i frustraciju i da pređe preko onoga što oseća sa mnogo poštovanja i zaista to cenim kod njega“, poručio je Mekinro.