Nori: Novak je meni trebalo da se izvini

Roland Garros 30. maj 202319:08 29 komentara
Kameron Nori
Photo by Julian Finney/Getty Images

Britanski teniser Kameron Nori tvrdi da je Novak Đoković, koga je udario lopticom tokom meča u Rimu, trebalo njemu da se izvini zbog kasnog dolaska na duel osmine finala mastersa u glavnom gradu Italije.

Britanac je smeč udarcem pogodio Đokovića na mreži u situaciji kad je Srbin bio okrenut leđima i kada je već predao poen u četvrtom gemu drugog seta.

povezane vesti

„Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Želeo sam da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos“, istakao je Nori.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon duela da ne razume ponašanje Britanca Kamerona Norija tokom meča osmine mastersa u Rimu.

„Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekad nisam. Imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to bilo po pravilima“, kazao je Nori.

Meč osmine finala u Rimu kasnio je 13 minuta, a Nori je to posebno apostrofirao.

„Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11:12 ili 11:13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč i nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, a ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli“, zaključio je Nori.