„Osvojiš li Vimbldon, istetoviraću se!“ I – istetovirao se!

US Open 27. avg 202216:58 0 komentara
Jelena Ribakina
Photo by Dylan Buell/Getty Images

Vimblonska šampionka Jelena Ribakina kaže da se ne oseća kao da je nedavno osvojila grend slem titulu, a za to je nekoliko razloga. Osim toga, na konferenciji za medije rekla je da njen trener istetovirao njeno ime i tako ispunio opkladu.

Pročitajte i:

„Pre svega, osećam se tako zato što nije bilo bodova. To nije bilo fer, ali to ne možemo da promenimo, odluka je doneta pre turnira. Jeste doneta, ali mnogi igrači plaćaju zobg tih odluka, ne samo ja. Drugačiji je osećaj osvojtii Vimbldon, sada je pažnja na meni, igram dobro, ali na primer, na jednom turniru sam igrala protiv Muguruze – velike šampionke – i igrale smo na terenu 4. Mislim da to nije fer“, rekla je Ribakina.

Potom se prešlo na vedrije teme, na to kako je došlo do tetovaže Stefana Vukova, trenera Ribakine.

„Bila sam šokirana što je na kraju to učinio. Jesmo imali opkladu, ali mnogi bi rekli da neće to da urade, da je to previše. Pre nekoliko godina smo bili na turniru u Dohi. Smejali smo se i šalili, tu je bila i moja sestra. U jednom trenutku je rekao: ’OK, ako osvojiš Vimbldon ili bilo koji slem, istetoviraću se’. Šalili smo se, ali rekle smo: ’Ne, hoćeš li to stvarno uraditi?’ Odgovorio je da hoće. To smo i snimili, ima video na mom instagramu“, kaže Ribakina i dodaje:

„Odajem mu ogromno poštovanje što je to učinio. Sećaću se tog dana do kraja života, a i on. Za mene je to i dalje ludo, jer ja nemam nijednu tetovažu. Vau“.

U prvom kolu US opena, Ribakina igra sa Klarom Burel.