Danil: Ne volim šljaku, loptica loše odskače, prljavi ste…

ATP 12. apr 202111:40 3 komentara
Danil Medvedev
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Ruski teniser Danil Medvedev istakao je da ne voli da igra na šljaci, ali da se nada dobrom rezultatu na mastersu u Monte Karlu.

Ruski teniser nije na zemljanoj podlozi ostvario rezultate kojima bi mogao da se pohvali. Ipak, u Monte Karlu je 2019. godine stigao do polufinala.

povezane vesti

„Ne krijem da ne volim šljaku. Ne sviđa mi se ništa što je vezano za ovu podlogu. Loptice loše odskaču, posle mečeva ste uvek prljavi. Ne uživam u tome. Ali znam da mogu da igram dobro na ovom terenu. Volim ovaj turnir, igrao sam jednom dobro ovde. Nadam se da ću imati dobre rezultate“, rekao je Danil.

Zanimalo je novinare šta drugi teniser sveta misli o odlaganju Rolan Garosa za sedam dana.

„Bio sam iznenađen. Ne znam šta će jedna sedmica da znači u ovoj situaciji. Pomalo mi je i smešno. Koronavirus neće nestati za sedam dana… Mnogo je pravila. Izgleda da je ponekad potrebno da postoji izuzetak“, rekao je Danil.

„Kao igrač, rekao bih da to nije loše jer imamo sedmicu više da se pripremimo. Videćemo kako će posle izgledati sezona na travi. Za one koji stignu do četvrtfinala Rolan Garosa biće loše, jer će moći da igraju samo Vimbldon posle“.

Mečeve iz Monte Karla možete da pratite na Sport Klubu.