Novak iskren: Zaslužio sam pobedu… Do tog poslednjeg poena

Masters 1000 13. apr 202419:51 12 komentara
Novak Đoković
Julian Finney/Getty Images

Kratko se Novak Đoković zadržao na konferenciji za medije nakon poraza od Kaspera Ruda. Govorio je o meču i dosadašnjem toku sezone.

„Pa, naravno da jesam razočaran. Bilo je veoma blizu. Čestitam Kasperu. Igrao je veoma dobro, posebno na početku prvog i trećeg seta. Imao sam svoje šanse, ali, taj poslednji gem nije bio dobar. Neiznuđene greške i njegova dobra igra.. Ali, mislim da sam sem tog poslednjeg udarca zaslužio pobedu. Moja igra je imala oscilacije. Pozitivna stvar je da sam uspeo da se vratim nakon izgubljenog prvog seta i da sam pronašao dobru igru. Ima i pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog turnira, ali svakako sam razočaran zbog poraza“, rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Duplom greškom Novak poslao Ruda u finale Monte Karla

Novak vezao dva drop šota pa „raščišćavao račune“ (VIDEO)

Đoković brejknuo, čuo se i urlik (VIDEO)

Đoković spasao dve meč-lopte, a onda… dupla greška (VIDEO)

Govorio je Novak i o tome da ove sezone nema još uvek osvojen turnir:

„Ja sam navikao na veoma visoke standarde u smislu očekivanja i rezultata. To što još uvek nemem titulu ove godine, u poređenju sa poslednjih recimo 15 godina, nije sjajan sezona. Ali, igrao sam polufinale u Australiji, pa sada ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je i očekivati da imam neke sezone koje ne počnu dobro, a ovo je jedna od njih. Nadam se da mogu da popravim rezultate, ali mislim da sam igrao dobro. Nadam se da ću na narednim turnirima moći da igram bolje“.

Pitali su novinari Novaka i da li mu je možda zasmetalo što je pred sam kraj meča neko sa tribina izbačen napolje:

„Nisam bi video šta se desilo“, rekao je Đoković.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare