Za razliku od Eme Lejla nije razočarala, Sasnovič nastavlja

Masters 1000 11. okt 20219:39 1 komentar
AP Photo/Mark J. Terrill

Lejla Fernandes je prošla u treće kolo Indijan Velsa i to savladavši Anastasiju Pavljučenkovu. Simona Halep je ispala od Aleksandre Sasnovič, dok je i Petra Kvitova završila učešće na ovom turniru porazom od Viktorije Azarenke.

Finalistkinja US Opena Lejla Fernandes za razliku od šampionke US Opena Eme Radukanu nije izgubila na Indijan Velsu. Kanađanka je dobila Ruskinju Pavljučenkovu 2:1. Anastasija je dobila prvi set 7:5, da bi zatim Lejla odigrala mnogo bolje i slavila je 6:3 i 6:4.

Viktorija Azarenka je dobila Petru Kvitovu u dva seta. Čehinja je izgubila 7:5 i 6:4, a Beloruskinja je bila mnogo bolja posebno na servisu ali i u spašavanju brejk šansi. Od čak 12 brejk prilika pretrpela je svega četiri brejka. Na drugoj strani je napravila šest brejkova na servis Kvitove.

Džesika Pegula je bila bolja od Jasmin Paolini 2:0, a još jedno iznenađenje je priredila Aleksandra Sasnovič. Beloruskinja je dobila Simonu Halep i to posle meča u kom je bila bolja od šampionke US Opena Eme Radukanu. Bilo je 2:0, po setovima 7:5 i 6:4.