Morezmo na pitanje o Đokoviću: Neću da odgovorim!

Roland Garros 9. jun 202418:16 54 komentara
Novak Đoković, Ameli Morezmo
Clive Mason/Getty Images

Direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo kaže da je lako biti general posle bitke, u kontekstu diskusije o meču Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija, tj. najkasnijem završetku u istoriji Rolan Garosa - 3.07.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Tih dana su organizatori imali problema sa kišom, pa su odlučili da pre Novakovog meča na stadion Filip Šatrije stave duel Dimitrov – Bergs. Zbog toga su Đoković i Muzeti počeli meč tek u 22.37.

POVEZANO:

Na pitanje da li bi sada donela drugačiju odluku, Morezmo odgovara:

„Znate šta? Neću da vam odgovorim na to pitanje. Kao što sam već ponovila više puta, uvek je lako pričati kada se sve završi, kada znate kako će dan da se odvija. Bilo koji dan, kiša je padala ceo dan, tako da stvari ne funkcionišu tako idealno”.

Tokom velikog finala Karlos Alkaraz žalio se na nedostatak šljake na terenu, a nešto slično smo čuli i od Novaka, koji je bezuspešno molio da se teren češće čisti, ne samo posle svakog seta.

„Ukoliko sam ja dobro shvatila, to ne zavisi samo od igrača, nego je to i odluka sudije. Takođe, supervizor je bio na terenu tog dana i doneo je odluku. Takve odluke donose se na terenu od strane ljudi koji mogu da sude da li je to moguće ili ne. To šta se dogodilo tog dana je odluka koja je doneta i to je to“, zaključila je Morezmo.

VELIKO FINALE ROLAN GAROSA

Zverev odmah u sredu: Video sam da je bio aut!

Sudija u ključnom momentu „ukrao“ poen Zverevu!

Alkaras: Ovo je neverovatno, bilo pitanje da li ću doći

Siner prvi, Alkaras drugi, Novak sada treći na ATP listi

Zverev: Čestitke, već imaš neverovatnu karijeru

Posle operacije meniskusa, Novak se oporavlja i videćemo za koliko vremena će opet biti spreman.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare