Zverev: Čestitke, već imaš neverovatnu karijeru

Roland Garros 9. jun 202420:45 0 komentara
Aleksander Zverev Karlos Alkaras
AP Photo/Christophe Ena via Guliver Image

Ponovo je Zverev stao na poslednjoj prepreci. Još će da čeka na prvi trofej na gren slemu. Ali je smogao snage da izrazi divljenje novopečenom šampionu Rolan Garosa Karlosu Alkarasu.

Bliži se EURO 2024. Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

– Pre svega, Karlose, čestitke na trećem Grend slemu. To je neverovatno, već imaš neverovatnu karijeru, toliko toga si postigao, a imaš 21 godinu. Zaista svaka čast. Svaka čast i tvom timu, svi vi ste neverovatni, znam vas dosta godina i stvarno radite odličan posao – rekao je Zverev

povezano

Ipak, ovo je za Zvereva veliki rezultat, posebno u svetlu teške povrede pre dve godine, koja ga je ozbiljno sputala u narednih bar godinu dana.

– Čestitke mom timu za poslednje dve nedelje, ali i dug put. Bliži smo uspehu, ne sada, ali nadam se da ćemo jednom u tome i uspeti. Hvala svima kojima omogućavaju da turnir bude ovakav kakav jeste, Ameli je jedna od najboljih direktorki turnira, znam da joj je posao težak, ali sam zahvalan za sve što radi. Hvala i publici na svemu u poslednje dve nedelje, atmosfera je bila neverovatna. Bilo je lepo igrati na ovom sjajnom turniru. Vratiću se sigurno, hvala vam.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!