Džudi Mari za SK: Novak je moj favorit

Wimbledon 3. jul 201915:04 > 15:05
Getty Images/Cameron Spencer

Majka Endija Marija Džudi rekla je u intervjuu za Sport Klub da je oduševljena Novakom Đokovićem i da veruje da može do nove titule na Vimbldonu.

Džudi je istakla da Đokovića poznaje više od 20 godina i da je presrećna što je bila svedok njegovog uspona do samog vrha svetskog tenisa zajedno sa njenim sinom.

On mora da bude favorit, ima neverovatan skor ovde. Toliko je raznovrsan igrač, dugo je u vrhu, voli Vimbldon, zna na šta se sve svodi, osvojio je veliki broj Gren slemova, razume kako treba da se pripremi za to, kako da se izbori sa dvonedeljnim naporom takmičenja. Sve se svodi na fokus, pošto je takmičenje dugo. Poznajem ga od njegove 11. ili 12. godine, Endi i on su vršnjaci. Prelepo je bilo pratiti njegovu karijeru, dobri smo prijatelji sa njegovom porodicom, sa njegovom suprugom i decom sada. Bilo je lepo videti taj put kako su igrali na tim turnirima do njihove dominacije svetskim tenisom. On je moj favorit za novu titulu“, rekla je Džudi.

Novak je bio samo jedna tema od intervjua koji je Džudi dala za Sport Klub, a osvrnula se i na Endijev povratak na teren posle teške povrede kuka. Pogledajte kompletan video.