Mekinro brani Đokovića: Zbog toga je najveći ikada

Wimbledon 10. jul 20248:26 35 komentara

Tema broj 1 na Vimbldonu i dalje je obraćanje Novaka Đokovića navijačima po završetku meča protiv Holgera Runea. Reakcije su oprečne, a legendarni Džon Mekenro stao je u odbranu srpskog asa.

On je u studiju BBC vodio raspravu sa voditeljkom Kler Bolding i podržao Đokovića.

VIMBLDON

Nik Kirjos u svom stilu reagovao na Novakov intervju

Rune: Svi znamo šta je bilo, skandirali su moje ime

Novakov ponoćni intervju s Viškom: Evo zašto „good night“…

– Mogu samo da kažem „tako treba.“ Šta je to loše uradio? Takmiči se jače i bolje nego što se iko ikada takmičio. Da li je to možda zbog mesta odakle je? On je kao Dart Vejder u poređenju sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Niko nije mogao da se poredi sa njim zbog onoga što su doneli. A onda se pojavio neki momak, Đoković i rasturio žurku. Stoga, kako bi bilo da ga malo poštujemo posle svega? On je momak koji je ubedljivo pretrpeo najteži udar i zato mogu da kažem da je on najveći koji je ikada igrao – rekao je Mekinro.

Voditeljka je kontrirala da je jasno da danski navijači nisu navijali protiv njega i da ne može prosto da veruje da na Centralnom terenu Vimbldona neko može da navija isključivo protiv nekoga, ali je nekadašnji veliki šampion imao spreman odgovor.

– Zar ne mislite da je bilo bar 100 mečeva u poslednjih 10, 15 godina u kojima je Đoković naišao na nepoštovanje samo zato što je toliko dobar?

Novak Đoković će u četvrtfinalu Vimbldona igrati protiv Aleksa de Minora.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare