Lista omiljenih: Alkaras, Novak, Mari i Bublik

WTA 29. feb 20248:42 1 komentar
(Photo by Matthew Stockman/Getty Images)

Lejla Fernandez, jedna od učesnica onog istorijskog finala Ju-Es opena iz 2021, izabrala je najinteresantnije tenisere za gledanje.

– Teško mi je da se opredelim za teniserke jer njih gledam okom takmičara, a ne navijača – istakla je Kanađanka koja ima samo 22 godine, a to finale je izgubila od Eme Radukanu.- Kada gledam teniserke, analiziram ih, gledam kako igraju, razmišljam kako bih ja igrala protiv njih. Zato je teško reći koju teniserku volim da gledam.

Kada su u pitanju kolege, trenutno 32. teniserka sveta nema takve probleme.

– Lakše mi je da izaberem jer protiv njih neću igrati – objašnjava.- Uvek je uzbudljivo gledati Karlosa Alkarasa kako igra, kako unosi intenzitet na teren, varijacije koje koristi.

Na njenoj listi je i najbolji teniser svih vremena, a Lejla nije smatrala da treba da obrazlaže zašto.

– Novak Đoković i Endi Mari takođe. Mari je poslednjih godina prošao kroz toliko mnogo problema, a način na koji nastavlja da se bori i nalazi put zaista je neverovatan i uvek je zabavno videti šta će sledeće uraditi.

Za kraj je Kanađanka izabrala jednog tenisera koji nije toliko u centru pažnje.

– Aleksander Bublik uvek uradi nešto ludo na terenu. Svake godine neki njegov postupak predstavlja vrhunac sezone. On uvek donese osmeh na moje lice.

Lejla je ove nedelje igrala na VTA 500 u San Dijegu, ali nije imala sreće. Dobila je prvi meč protiv Nemice Marije sa 7:6, ali je morala da se preda pri vođstvu protivnice sa 4:0 u nastavku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare