Šokantne optužbe: Kamila Đorđi opljačkala vilu kod Firence

WTA 20. maj 202419:15 19 komentara
(Photo by Cameron Spencer/Getty Images)

Ako je neko zainteresovan da snimi film u kome se prepliću kriminal, prevare, izbegavanje poreza, lepe žene, čipkani donji veš... scenario je već spreman. Poznata je i glavna glumica koja doduše i ne mora da glumi već samo da uradi ono što je radila poslednje dve-tri godine.

Kamila Đorđi je pre desetak dana naprasno odlučila da se penzioniše, ali u tajnosti. Nikome nije rekla da više neće igrati, a gotovo iz dana u dan se otkrivaju detalji njenih (kriminalnih) aktivnosti.

Prvo je na videlo iskočila utaja poreza zbog koje je pobegla u SAD. Navodno duguje državi oko 480 hiljada evra. Nije jasno kako misli da se sakrije od ovih optužbi u zemlji u kojoj je čak i Al Kapone nastradao zbogt utaje poreza. Kao da može da se sakrije od italijanskih vlasti u Novom svetu.

Sada su došle još gore optužbe. Kako piše italijanska „Republika“, nekada 26. teniserka sveta koja je u karijeri zaradila više od šest miliona evra, opljačkala je vilu u kojoj je provela šest meseci pre bega preko Bare. Tako je bar optužuje vlasnik.

„Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ukrala je polovinu nameštaja uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljadu evra“, optužio je vlasnik vile iz okoline Firence 32-godišnju penzionisanu teniserku.

Vlasnik je čak pisao njenom ocu tražeći obeštećenje.

– Rekao mi je da to nisu mnogo vredne stvari. Ružan odnos prema osobi koja je pretrpela i finansijski i emotivan gubitak. Te stvari su deo mog života i moje majke. Pre nekoliko meseci su me komšije upozorile da su došli kamioni za utovar nameštaja a kada sam stigao nije bilo nikoga a kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti jer verovatno nisu mogli da ih utovare.

Ali čak ni tu nije kraj njenim problemima sa zakonom. Njoj i njenoj porodici još preti suđenje zbog falsifikovanih potvrda o vakcinisanju tokom pandemije.

Kamila se nije još oglasila, ali jesu njeni advokati.

„Kraj njene karijere je zbog zamora od tenisa a ne zbog istrage. Bila joj je potrebna pauza da dobro razmisli o svom životu posle tenisa“, napisali su u zvaničnom saopštenju.“ Uskoro će se vratiti u Italiju da sve objasni. Iz vile je otišla zbog porodičnih problema. Kamila ne želi da izbegne odgovornost.“

Inače, Đorđi nikada nije bila u prvom planu zbog uspeha i rezultata ali itekako jeste zbog atraktivnih slika u donjem vešu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare